Corona-maatregelen

De overheid heeft verregaande maatregelen ingevoerd voor wat betreft de scholen en de horeca. Deze worden tot en met 6 april volledig gesloten. Voor winkels zijn er nog geen aanvullende regels opgesteld en zolang de situatie niet wijzigt, blijven wij geopend. Dit vraagt een groot aantal aanpassingen van onze kant en wij hopen dan ook uw medewerking. Op deze pagina zullen wij informatie geven over de maatregelen die wij nemen om u en ons te beschermen en om verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u middels onze website op de hoogte.

Hieronder beantwoorden wij alvast diverse vragen voor u. De hoofdlijn hierin is dat wanneer u griepverschijnselen heeft, of in contact bent geweest met iemand die griepverschijnselen heeft, wij u verzoeken niet langs te komen in onze winkel.

Onder griepverschijnselen wordt verstaan:

  • Voelt zich ziek of niet fit
  • U bent verkouden en/of moet hoesten
  • U hebt koorts

Onderstaande vragen worden beantwoord met de gedachten dat u geen van bovenstaande verschijnselen heeft en niet in contact bent geweest met iemand met deze verschijnselen.

Kan ik langskomen voor een nieuwe bril?

U bent van harte welkom in onze winkel voor het uitzoeken van een (nieuwe) bril. Wij hanteren hiervoor wel een aangepaste werkwijze. Wij vragen u vooraf uw handen te wassen en vermijden lichamelijk contact.

Ik heb een afspraak, gaat deze nog door?

Contactlenscontroles
Op dit moment worden er zo min mogelijk contactlenscontroles uitgevoerd. U kunt uw nieuwe lenzen telefonisch of per e-mail bestellen. Heeft u klachten met uw huidige lenzen? Neem telefonisch contact met ons op voor overleg.

Oogmeting
Uw afspraak kan doorgaan. Wij hebben onze werkwijze wel aangepast en vragen om vooraf uw handen te wassen en lichamelijk contact te vermijden.

Optometrisch onderzoek
Al onze controle afspraken voor optometrie worden uitgesteld voor onbepaalde tijd. Bij urgente situaties (zoals het zien van lichtflitsen, vlekken en/of vervormingen of plotseling slecht zien) verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen voor overleg.
Zodra de situatie zodanig wijzigt dat wij weer alle afspraken inplannen, zullen wij dit vermelden op onze website.

Kan ik langskomen om mijn bril af te laten stellen?

Wanneer u veel hinder heeft kunt u langskomen om uw bril af te laten stellen. Wij hanteren wel een aangepaste werkwijze hiervoor.

Kan ik langskomen voor de reparatie van mijn bril?

U kunt in onze winkel langs komen voor de reparatie van uw bril. Ook hiervoor hanteren wij een aangepaste werkwijze.