Blueberry© beschermt tegen schadelijk HEV licht!

BLueberryHet is alom bekent dat wij dagelijks, in toenemende mate, worden blootgesteld aan het schadelijke Blauw-licht / HEV licht. Diverse media besteden hier meer en meer aandacht aan nu er een explosieve toename is van het gebruik van Tablets, Smartphones, Laptops, Smartboards, etc. Nederland heeft de hoogste penetratie van mobiele apparaten in Europa.
Blauw-licht / HEV licht is schadelijk voor de ogen en kan al op jonge leeftijd leiden tot tal van klachten, zoals: Vermoeidheid, wazig zien, hoofdpijn, droge ogen, pijnlijke nek en tal van andere klachten.
Lensfabrikanten bieden momenteel al een oplossing om d.m.v. een coating de ogen te beschermen tegen de schadelijke invloeden van Blauw-licht / HEV licht.
Voor niet bril of contactlensdragers biedt Blueberry© de oplossing. Door het plaatsen van een plano lens met Blue-light filter in een hip en trendy montuur zorgt Blueberry© ervoor dat ook de ogen van deze 6,5 miljoen mensen beschermt kunnen worden tegen het schadelijke HEV licht. De monturen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vormen / maten en in 8 verschillende trendy kleuren zoals bijv. Orange Juice, Peppermint en Strawberry. Uiteraard ontbreken ook de kleuren Black en Tortoise niet. Ze hebben een soft-touch en zijn uitgevoerd met flexveer voor maximaal comfort.

Neem contact op voor meer informatie: 078-3032835

Met vriendelijke groet,

Henk Roukens, úw opticien