Kinderbrillen

Niets is zo schattig als een klein meisje of een klein jongetje met een vrolijke bril. Toch is zo’n bril niet alleen maar schattig: hij moet ook goed zitten en ervoor zorgen dat het kleine jongetje of meisje goed kan zien. Onze grootste zorg is om uw zorgen uit handen te nemen. U wilt natuurlijk dat uw zoon of dochter onbezorgd kan spelen, zonder dat het zich bezeert doordat het slecht ziet. Roukens Optiek is ervaren in het vinden van oplossingen voor allerlei situaties. Wij zorgen graag voor een optimaal kijkcomfort, en dat begint bij sommigen al vroeg.

Elk kind een eigen bril

De orthoptist van Roukens Optiek kan verziendheid, bijziendheid of cilindrische refractie bij kinderen herkennen en onderzoeken. Er wordt dan samen met u gekeken naar een passende oplossing om ervoor te zorgen dat uw kind weer beter gaat zien. Ook baby’s hebben hier soms last van.

Collectie in de winkel

Voor kinderen vindt u bij Roukens Optiek modieuze brillen in de vrolijkste kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld brillen van merken zoals Vingino, Lookkino, Look@me, Rayban en meer. Wilt u niet te veel geld uitgeven aan de nieuwe bril van uw kind? Dat hoeft ook niet. We hebben ook een budget-line met monturen die ook leuk zijn, èn voordelig. Zo komt een goed zicht voor iedereen dichterbij. Vertel ons waar u naar op zoek bent en laat u voorzien van goed advies.