Brillen

De bril vinden die uitstekend bij u past. De bril waar uw naam opgeschreven lijkt te staan. Daar gaat het toch om? De bril die past qua vorm en maat én de bril die past bij de smaak en persoonlijkheid van de brildrager. Er zijn duizenden mogelijkheden, maar er is één bril die op u ligt te wachten.

De ervaring en het enthousiasme van onze medewerkers zorgen ervoor dat we samen met u het juiste montuur vinden. U hebt hiervoor de keuze uit onze uitgebreide collecties van zowel kunststof als metalen monturen, maar ook kunt u kiezen uit een assortiment randloze brillen. Deze zijn tijdloos en toch altijd stijlvol. Natuurlijk is kiezen geen doen als u eindeloos veel mogelijkheden hebt. Daarom doen wij u suggesties op basis van uw persoonlijkheid, gelaatsvorm en uw eigen wensen.

Monturen

Bekende en betaalbare merken als Polo Ralph Lauren, Lunor, Adidas, Look, Silhouette, Ray-Ban, Kinto Brendel en Titanflex vindt u bij Roukens Optiek. Ook hebben we een budget-line met monturen vanaf €49,-. Deze brillen zijn net zo modieus, maar ook extra voordelig. Zo slaagt iedereen bij Roukens voor een nieuwe bril. U krijgt de zorg en de service die kenmerkend zijn voor Roukens, terwijl u niet meer betaalt dan bij een optiekketen.

Wij hebben ook een complete collectie zonnebrillen van de bekende merken. Ook op sterkte. Bent u op zoek naar een beeldschermbril? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken wij naar uw specifieke situatie. Aan de hand van die feiten geven wij u het juiste advies. Kom daarom eens kijken en passen! Wij nemen de tijd voor u.

Laat u adviseren

Uw ogen zijn een belangrijk instrument. Een op maat gemaakte bril zorgt ervoor dat u altijd zo optimaal mogelijk ziet. Een perfecte bril zit daarnaast prettig en comfortabel. Uw oogzorg is bij Roukens Optiek in goede handen. Deskundige optometristen zorgen voor goede metingen en staan u met raad en daad terzijde. Moet de bril opnieuw worden afgesteld? Wij zijn er voor u. Daar kunt u op vertrouwen.