Zonnebrillen

Roukens Optiek is uw betrouwbare partner in goede oogzorg. U kunt er terecht voor uw bril en uw lenzen, maar wist u dat u er ook een zonnebril op sterkte kunt vinden? Met dezelfde service erbij inbegrepen en vanuit dezelfde modieuze collectie? Op die manier kunt u ook op zonnige dagen goed blijven zien én goed voor de dag komen.

Bescherming tegen fel zonlicht en het schadelijke ultraviolet licht is primair de functie van een zonnebril. Maar het oog wil ook wat en daarom vindt u bij Roukens Optiek elk seizoen de nieuwste zonnebrillen. Van de basic Invu collectie met een prijs vanaf €39,50 tot de betaalbare modemerken als Esprit, Elle. Bovendien is er in het assortiment een ruime collectie Ray-Ban en Serengeti zonnebrillen. Of u nu gaat voor high-fashion of u wilt een zonnebril die tijdloos is en jaren meegaat, voor iedereen ligt er een zonnebril te wachten bij Roukens Optiek.

Zonnebril op sterkte

Wanneer u langskomt bij Roukens Optiek, dan kunt u altijd uw oogsterkte laten opmeten. Ook als u twijfelt of uw ogen nog wel dezelfde sterkte hebben, kunt u een nieuwe meting laten doen. Op die manier kunnen wij voor uw nieuwe zonnebril dezelfde sterkte aanhouden als van uw dagelijkse bril, of wij kunnen uw ogen opnieuw meten. Bovendien hebben we altijd een mooie aanbieding voor zonnebrillen op sterkte wanneer u langskomt. Laat u erover adviseren door één van de specialisten.

Zonneglazen op sterkte

Wie wil er niet een hippe zonnebril die het goed doet op stranden over de hele wereld? Natuurlijk wilt u die, maar u wilt wel goed blijven zien. Daarom maakt Roukens uw merkzonnebril voor u op sterkte. Dankzij moderne slijptechnieken kunnen in bijna alle merkzonnebrillen zonneglazen op sterkte worden gemonteerd. U hebt zelfs de keuze tussen glazen die egaal gekleurd zijn of glazen die juist in kleur verlopen. Dankzij het uitgebreide assortiment zonnebrillen bij Roukens Optiek hoeft een zonnebril in uw eigen sterkte niet duur te zijn. Zelfs wanneer u een speciale coating verkiest, kunnen wij dit leveren voor een scherpe prijs.

Kies uw bescherming

Er zijn vijf CE- categorieën waarmee de mate van bescherming wordt uitgedrukt:
Cat. 0 zijn geschikt voor bewolkt weer.
Cat. 1 voor zwak zonlicht.
Cat. 2 voor matig zonlicht.
Cat. 3 voor helder en fel zonlicht.
Cat. 4 voor uitzonderlijk fel licht, zoals in de bergen.

Kies dan ook voor een zonnebril die, qua bescherming, past bij hoe u hem gaat gebruiken. Vind u het prettig om vaak uw zonnebril op te hebben? Dan is een lage categorie voor u voldoende. Gaat u juist op vakantie en heeft u bescherming nodig tegen het licht, kies dan voor een hogere categorie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.