Kwaliteit en keuze

Brillenglazen vormen de essentie van uw bril. Het montuur is mooi en deze selecteert u op basis van modieuze overwegingen. De brillenglazen zorgen ervoor dat u ook werkelijk beter gaat zien. Soms is het dan ook lastig om een afweging te maken: in hoeverre zorgen duurdere glazen voor een beter zicht dan goedkopere glazen? Wanneer krijgt u waar voor u geld? Wij helpen u met het maken van een weloverwogen keuze.

Eerlijk advies

De prijs bepaalt niet alleen de kwaliteit van het zien, maar het doet ook iets met draagcomfort de duurzaamheid. Wij houden van duidelijkheid en we zijn eerlijk in ons advies. We geven u vooraf dan ook alle informatie die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken. En we laten u in onze winkel in Albasserdam zien hoe bijvoorbeeld twee brillenglazen van elkaar verschillen. Dan kunt u zelf zien wat een verschil in prijs kan doen met een verschil in glas. Wij nemen daarvoor samen met u de tijd, zodat u vooraf duidelijk weet wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Wij van Roukens Optiek adviseren bijvoorbeeld brillenglazen van HOYA. Dit is één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Dankzij HOYA brillenglazen kunnen wij u producten leveren van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen. Ze sluiten aan op onze visie: het bieden van de meest innovatieve producten en een onderscheidende dienstverlening.

Digitale brilaanpassing

Hoe goed een oogmeting en brillenglazen ook zijn, de manier waarop glazen in het montuur worden geplaatst is bepalend voor het kijkresultaat. Wanneer dit niet optimaal gebeurt, ook al is het maar een klein verschil, kan dit hinderlijke (kijk)problemen veroorzaken. Uw ogen zijn een belangrijk instrument. Deze hinderlijke problemen ervaart u dan ook de hele dag door.