Multifocale brillenglazen

De opticiens van Roukens voorzien u graag van een passend advies. Dat kan betekenen dat we u enkelvoudige brillenglazen aanrader als uw ogen daarom vragen. Het kan echter ook zo zijn dat uw ogen zowel voor veraf als voor dichtbij een bril behoeven. Decennia geleden zou u dan twee brillen krijgen, nu krijgt u een multifocale bril.

Ook in deze categorie brillenglazen hebben wij met een reden gekozen voor leverancier HOYA. Multifocale brillenglazen kennen vaak een beeldvertekening aan de zijkant van het glas. Door overgang van dichtbij naar veraf, moet het glas aan de voorzijde of aan de achterzijde worden geslepen. Dat vervormt het glas, waardoor het kijkoppervlak kleiner wordt. Dit is niet het geval wanneer u kiest voor HOYA glazen. Als innovatieve producent hebben zij glazen weten te ontwikkelen met een optimale benutting van beide zeiden van het glas.

Er wordt gewerkt met de unieke Hoyalux iD (Integrated Design)-technologie. Die zorgt ervoor dat de vertekening via een nauwkeurigere (FreeForm 3D) slijptechniek optimaal wordt verdeeld over de voor- en achterzijde. We kunnen ons voorstellen dat dit ingewikkeld klinkt. Toch kijkt het een stuk comfortabeler. Laat het ingewikkelde stuk maar aan ons over: wij adviseren u over de mogelijkheden en u kunt genieten van een breder zicht.

Multifocaal maatwerk Hoyalux iD MyStyle V

We gaan nog een stapje verder dan dat. Met Hoyalux ID MyStyle V+ biedt Roukens Optiek u de absolute top in multifocale brillenglazen. Wilt u zorgeloos genieten van de meest soepele overgang tussen dichtbij en veraf zien? Door de hoge mate van individualisering en dankzij gepatenteerde Binoculaire Harmonization Technology ervaart u helder, haarscherp zicht op alle afstanden. Dit levert u een zeer breed gezichtsveld op met weinig vertekening.

Hoyalux ID MyStyle V+: de naam klinkt behoorlijk exclusief en dat is het ook. Deze glazen worden ontworpen om alle bewegingen die uw ogen moeten maken haarscherp op uw netvlies te krijgen. Of u nu aan het rijden bent of aan het werken bent achter uw computerscherm. Samen met u brengen wij uw kijkwensen in kaart. Daar gebruiken we speciale apparatuur en software voor. We gaan met u het gesprek aan over uw wensen, uw ervaringen en uw levensstijl. Aan de hand daarvan krijgt u een advies op maat.