Speciale ‘inside’ coating

In het geval van een zonnebril kijken we eigenlijk altijd tegen de achterzijde van de donkere glazen aan. Daardoor kunnen er reflecties ontstaan die ervoor zorgen dat uw ogen zichtbaar worden, bij een bepaalde lichtinval. Wilt u dit voorkomen? Roukens Optiek biedt u de mogelijkheid te kiezen voor een inside coating, waarmee zonneglazen aan de achterzijde ontspiegeld zijn.

HOYA Polarized

Een andere mogelijkheid die u heeft voor uw zonnebril, zijn HOYA Polarized glazen. Deze glazen vormen de perfecte oplossing wanneer u wil kiezen voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder lastige schitteringen.

HOYA Mirror

Wilt u de laatste mode op de voet volgen met uw zonnebril op sterkte? De nieuwste trend vormen glazen met een spiegelcoating. Roukens Optiek biedt u de mogelijkheid om hiervoor te kiezen. Maak uw eigen keuze: goud, zilver of blauw? HOYA Mirror zonneglazen worden geslepen in uw eigen sterkte. Daardoor kunt u met deze zonnebril zo goed zien als uw gewend was. We slijpen ze zowel enkelvoudig als multifocaal. De coating zorgt ervoor dat krassen worden geweerd en dat water wordt afgestoten.